Accu Multitool OSC 18 E-Basic

Precieze afgetekende uitsnijdingen, exact geleide invalsnedes bij gevoelige oppervlakken en stofarm werken, ook bovenhands: daarvoor staat de accu-VECTURO OSC 18. Hierbij garandeert de gereedschapsopname StarlockMax een gereedschaploze en snelle gereedschapwissel. En de borstelloze EC-TEC motor met
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Productgroep Gewicht Stock
188173 Multitool 1,1 kg Direct beschikbaar
Omschrijving

Precieze afgetekende uitsnijdingen, exact geleide invalsnedes bij gevoelige oppervlakken en stofarm werken, ook bovenhands: daarvoor staat de accu-VECTURO OSC 18. Hierbij garandeert de gereedschapsopname StarlockMax een gereedschaploze en snelle gereedschapwissel. En de borstelloze EC-TEC motor met trillingsontkoppeling zorgt voor maximaal werkcomfort en een tegelijk hoog comfort. Het samenspel met het doordachte aanzet- en stofzuigtoebehoren maakt van de VECTURO de intelligente systeemoplossing voor de hoogste eisen aan vermogen, comfort en precisie.

 • Tijdbesparend: snelspansysteem met StarlockMax gereedschapsopname voor gereedschaploos en snel wisselen van gereedschap.
 • Doordacht: optioneel systeemtoebehoren maakt exact geleide invalsnedes alsook stofarm zagen mogelijk - zelfs bij bovenhandse werkzaamheden.
 • Comfortabel: trillings- en geluiddemping voor optimaal werkcomfort. Door het antitrillingsysteem zijn behuizing en motor volledig ontkoppeld.
 • Snel: borstelloze EC-TEC motor met traploze toerentalinstelling voor maximale werkprogressie.
 • Ideaal in combinatie met het Li-HighPower accu-pack: met minder dan 600 gram is hij tegelijk 20 % lichter en 50 % compacter dan een 5,0 Ah standaardaccu-pack.
 • De OSC in de Systainer³ kan voor het eenvoudig transport van de werkplaats naar de werf perfect in de bott voertuiginrichting geïntegreerd worden. Systainers³ zijn compatibel met elkaar en koppelbaar met alle voorgaande Systainer-generaties, stofzuigers en veel ander systeemtoebehoren, zoals bijv. de rollerboy of de mobiele werkplaats.
 • Beter in het systeem: compatibel met de accu-packs van de bouwserie BP 18
  Laden
  Laden