Assortiment 'Domino' verbinders

De perfecte verbinding. Nu nog veelzijdiger. De nieuwe corpus- en meubelverbinders voor de freesmachine Domino DF 500. De nieuwe Domino-corpus- en meubelverbinders zorgen voor stabiele en toch flexibele en weer afneembare meubelconstructies. Op grond van hun grote veelzijdigheid bieden ze een zeer
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Hoev/verp Stock
188257 1 Direct beschikbaar
Omschrijving

De perfecte verbinding. Nu nog veelzijdiger. De nieuwe corpus- en meubelverbinders voor de freesmachine Domino DF 500.

De nieuwe Domino-corpus- en meubelverbinders zorgen voor stabiele en toch flexibele en weer afneembare meubelconstructies. Op grond van hun grote veelzijdigheid bieden ze een zeer groot toepassingsgebied - van hoekverbindingen via verbindingen van het centrale gedeelte tot gatenrijverbindingen. Voor een unieke flexibiliteit, snelheid en efficiëntie.

  • Het slimme Domino-systeem zorgt voor een zeer eenvoudige en exacte positionering van de verbindingen en maakt zo extra aanslagen en positioneringshulpmiddelen overbodig. Voor efficiënt en snel werken.
  • De lange aanhaalweg en de lange bouten van de verbinders maken de meubelopbouw extreem gemakkelijk. Zo is de kastopbouw ook als u alleen bent, geen probleem.
  • De geïntegreerde beslagelementen beschermen tegen het krassen van de afzonderlijke meubelonderdelen.
  • Frees- en zaagtoleranties van maximaal 1,4 mm worden probleemloos door het beslag gecompenseerd.
  • De nieuwe, opnieuw afneembare Domino-corpus- en meubelverbinders zijn uitstekend geschikt voor een plaatdikte van 18 tot 28 mm.
    Laden
    Laden