Stokschroef '069' met zeskant en Torx - M8 x 60 mm (Verzinkt)

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 53249
Stokeinden worden ook wel stokschroeven of tafelpootbouten genoemd. Een stokschroef heeft aan de ene kant houtschroefdraad en aan de andere kant metrische draad waar bv. een moer op gedraaid kan worden. Er tussenin zit een zeskantig sleutelvlak waarmee het stokeind middels een steeksleutel
Volledige beschrijving
Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Stokeinden worden ook wel stokschroeven of tafelpootbouten genoemd. Een stokschroef heeft aan de ene kant houtschroefdraad en aan de andere kant metrische draad waar bv. een moer op gedraaid kan worden. Er tussenin zit een zeskantig sleutelvlak waarmee het stokeind middels een steeksleutel aangedraaid of afgesteld kan worden.

Een tweetal aangegeven afmetingen (M8 x 50 en M10 x 50) heeft geen zeskant sleutelvlak. Alle stokeinden zijn bovendien voorzien van Torx indruk, zodat deze ook met een schroefmachine aangedraaid kunnen worden. Ze zijn voorzien van een stevige zinklaag en daarmee van zeer hoge kwaliteit.

Toepassing:

  • bevestiging van bijvoorbeeld gevel- en dak beplating, zonnepanelen, kabelgoten, leidingen, trapleuningen en wasbakken,sanitair, verwarming,bouw, installatie en meubelindustrie.
Specificaties
Artikelnummer 53249
Merk GEBU
Categorie Stokschroeven
Hoev/verp 100
Draadlengte 20 mm
Lengte 60 mm
Uitvoering Glansverzinkt
AX - Bestelnummer 069.08060.1020
    Laden
    Laden