Universele vloerpomp 'BTS 80 F' zonder as - EN 5

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 51854
Het vloerveersysteem BTS 80 beantwoordt aan alle praktische comfort- en veiligheidswensen, is visueel nauwelijks aanwezig en is geschikt voor deuren tot 300 kg. Het vloerveersysteem is nagenoeg onzichtbaar in de vloer aangebracht en biedt alle mogelijkheden voor een ongecompliceerde aanpassing aan
Volledige beschrijving
Enkel op bestelling Direct leverbaar Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Het vloerveersysteem BTS 80 beantwoordt aan alle praktische comfort- en veiligheidswensen, is visueel nauwelijks aanwezig en is geschikt voor deuren tot 300 kg.

Het vloerveersysteem is nagenoeg onzichtbaar in de vloer aangebracht en biedt alle mogelijkheden voor een ongecompliceerde aanpassing aan de meest uiteenlopende deurconstructies en -functies. In combinatie met de sluitvolgorderegelaar BSR is ook toepassing op 2-vleugelige deuren geen enkel probleem.

Deze vloerveren zorgen dankzij hun onzichtbare montage in de vloer voor een perfect evenwicht tussen individuele inrichtingsvrijheid en maximale betrouwbaarheid en beantwoorden niet alleen aan de eisen ten aanzien van brandpreventie maar bieden bovendien obstakelvrij toegangscomfort en tal van speciale functies, zoals elektrohydraulische vastzetting en vrijloop. Jarenlange expertise en gecertificeerde fabricage conform ISO 9001 waarborgen een betrouwbare en hoge kwaliteit.

Specificaties
Artikelnummer 51854
Categorie Vloerpompen
Hoev/verp 1
Merk DORMA
Zoeknaam DOR BTS 80F EN5 DOR 80210001
    Laden
    Laden