GFS exit control 179 met vooralarm

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 108872
De GFS exit control is een signaleringsysteem om de sluiting van vluchtdeuren (op vluchtroutes en bij uitgangen) te bewaken en te controleren. Bij het doordrukken van de deurkruk verschuift de schakelaar automatisch naar beneden en maakt het gebruik van de nooddeur met één enkele handeling mogelijk.
Volledige beschrijving
Enkel op bestelling Direct leverbaar Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

De GFS exit control is een signaleringsysteem om de sluiting van vluchtdeuren (op vluchtroutes en bij uitgangen) te bewaken en te controleren. Bij het doordrukken van de deurkruk verschuift de schakelaar automatisch naar beneden en maakt het gebruik van de nooddeur met één enkele handeling mogelijk. Gelijktijdig luidt een alarm (75dB/1m). Bevoegde personen gebruiken niet de deurkruk, maar openen de deur met de sleutel, zonder alarm.

Het vooralarm is een variant van de GFS exit control. Zodra de deurkruk het vooralarm raakt gaat het alarm af, van zodra de deurkruk losgelaten wordt stopt het alarm. Indien de gebruiker de deurkruk verder doordrukt, treedt het definitief alarm in werking en ontgrendelt de deur.

Specificaties
Artikelnummer 108872
Categorie Vluchtbeveiliging
Hoev/verp 1
Merk GFS
Zoeknaam GFS 990 100
Technische fiche(s)
    Laden
    Laden