Elektromechanisch slot EL404

Dit elektromechanisch slot ABLOY® EL404 wordt meestal gebruikt in buitendeuren van flatgebouwen en interieurdeuren van bedrijfsruimten. Het slot heeft een 2-delige dagschoot voor duurzaam en gemakkelijk gebruik en het biedt een kosteneffectieve manier van elektrische vergrendeling die zeer gunstig
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
104616 Elektromechanisch slot EL404 -... Direct leverbaar
Omschrijving

Dit elektromechanisch slot ABLOY® EL404 wordt meestal gebruikt in buitendeuren van flatgebouwen en interieurdeuren van bedrijfsruimten. Het slot heeft een 2-delige dagschoot voor duurzaam en gemakkelijk gebruik en het biedt een kosteneffectieve manier van elektrische vergrendeling die zeer gunstig is in vergelijking met bijvoorbeeld elektrische opener. ABLOY® EL404 kan worden gecontroleerd door een verscheidenheid van apparaten zoals een kaartlezer, toetsenbord of timer. Het slot kan worden toegepast op bijvoorbeeld doordraaiende deuren en is een uitstekende oplossing voor gebruik in combinatie met een toegangscontrolesysteem. Kozijnmontage boven de deur is ook mogelijk. Vanwege haar unieke symmetrische trigger bold kan het ABLOY® EL404 slot worden toegepast in naar binnendraaiende deuren. Het slot is niet toepasbaar in branddeuren. De deur kan bij aansturing worden geopend door het duwen of het trekken. ABLOY® EL404 kan zowel spanningsloos ontgrendeld als spanningsloos vergrendeld worden ingesteld. Het slot kan door de cilinder altijd geopend worden.

  • Inbraakweerstand 3000 N.
  • Bijhorende kabel van 6 meter voorzien.
  • Slot kan zowel in fail safe-principe (open door stroomonderbreking) als fail secure (open door stroomimpuls) gebruikt worden.
  • Monitorcontact om status van deur weer te geven.
  • Geschikt voor RF-deuren.
  • Incl. inox tegenplaat.
Technische fiche(s)
    Laden
    Laden