Afdekkap SAH 215/216

Informatie m.b.t. de belastbaarheid van kastophangers en toebehoren Bij kastophangers en toebehoren moet met betrekking tot de belastbaarheid rekening worden gehouden met de volgende voorwaarden: Zowel op de meubelconstructie als op de materiaal- en productiekwaliteit van het meubel hebben wij
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Omschrijving

Informatie m.b.t. de belastbaarheid van kastophangers en toebehoren
Bij kastophangers en toebehoren moet met betrekking tot de belastbaarheid rekening worden gehouden met de volgende voorwaarden:

 • Zowel op de meubelconstructie als op de materiaal- en productiekwaliteit van het meubel hebben wij geen invloed.
 • Ook op de staat van de wandmaterialen hebben wij geen invloed.
 • De door ons aangeboden ophanghaken in combinatie met verbindingsbouten zijn bedoeld voor toepassing in massieve baksteen, volle kalkzandsteen, beton of klinkerstenen. In het massieve steenmateriaal moet een boring met een diameter van 8 mm worden aangebracht, waarin de kunststof verbindingsbout vlak moet worden ingeslagen. De minimale haakschroefdiepte komt overeen met de haaklengte min 10 mm.
 • Voor het bevestigen aan andere wandmaterialen moeten de in de handel gebruikelijke speciale bevestigingselementen worden gebruikt.
 • Verbindingsbouten en schroeven moeten op elkaar zijn afgestemd. Verbindingsboutschroeven mogen niet worden vervangen door normale spaanplaatschroeven.
 • Bevestiging van ophangrails:
  - met 2 speciale schroeven ø 5,5 x 50 mm in het bereik van de kastophanger
  - vanaf een kastbreedte van 900 mm moet in het midden achter iedere kast een extra speciale schroef ø 5,5 x 50 worden geplaatst (type A, type B en type H).
 • Aanbouwsels zoals afsluitende rekken zijn zonder afzonderlijke kastophanging niet toegelaten..
 • Het valt onder de verantwoordelijkheid van de meubelproducent/dealer om ervoor te zorgen dat de in omloop gebrachte meubels aan de eisen van EN 14749 voldoen.
  Laden
  Laden