Excentrische schuurmachine ETS 125 REQ-plus

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 183833
Ideaal voor langdurig en moeiteloos bovenhands te schuren, en als vlakschuurmachine, deltaschuurmachine of excenterschuurmachine uitgerust met een maximale flexibiliteit voor alle mogelijke taken: de nieuwe generatie RTS, DTS en ETS 125. Onderscheidt zich door de compacte vorm, een gewicht van
Volledige beschrijving
Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Ideaal voor langdurig en moeiteloos bovenhands te schuren, en als vlakschuurmachine, deltaschuurmachine of excenterschuurmachine uitgerust met een maximale flexibiliteit voor alle mogelijke taken: de nieuwe generatie RTS, DTS en ETS 125. Onderscheidt zich door de compacte vorm, een gewicht van slechts 1,2 kg en de nieuw ontwikkelde MMC regelelektronica. Dit garandeert een constant en krachtig toerental en een wel 25 % hogere afnamecapaciteit. Misschien niet spectaculair, maar wel heel erg overtuigend zijn de vele doordachte details: bijv. de geïntegreerde Longlife-stofopvangzak voor stofvrij werken, de aangenaam aandoende softgrip inlegstukken bij de handgreep en de PROTECTOR randbescherming voor minder nabewerking. De nieuwe generatie compacte schuurmachines RTS, DTS, ETS: Zichtbaar, voelbaar en zelfs hoorbaar beter.

  • Moeiteloos werken: met de compacte ergonomische vorm, een gewicht van slechts 1,2 kg en een perfect uitgebalanceerde gewichtsverdeling.
  • Met wel 25 % meer afname nog sneller het beste resultaat door de nieuwe MMC regelelektronica. Onbelast toerental = werktoerental. Het vermogen van 250 watt wordt direct overgebracht op het werkstuk.
  • Gezond en minder nabewerking: naar keuze in de stofvrij-combinatie met stofzuiger of met Longlife-stofopvangzak en PROTECTOR om behoedzaam langs raamvlakken, kozijnen en panelen te schuren.
  • Voor langdurig gebruik: de Longlife-stofopvangzak van extra duurzaam polyester-vlies die herbruikbaar is.
  • Veilig stof afzuigen met het nieuwe CLEANTEC verbindingssysteem: de geïntegreerde bajonetafsluiting verbindt de aansluitmof van de stofzuigerslang veilig en snel met de aansluitmof van de machine. En is net zo gemakkelijk los te maken. U bepaalt wanneer – en niet het toeval.
Specificaties
Artikelnummer 183833
Merk FESTOOL
Hoev/verp 1
Gewicht 1,2 kg
AX - Bestelnummer 576069
    Laden
    Laden