Hettich on Tour Santens

Roadshow presenteert nieuwe producten en eServicesAfstand houden, maar tegelijk demonstreren dat men dicht bij de klanten wil staan – Hettich komt hiervoor deze zomer in actie: twee speciaal verbouwde trucks komen langs bij Santens met de actuele producthighlights van de beslagproducent. 

Deze uiteenzetting van Hettich gaat door op 16/09 en 17/09 en vindt plaats in Sint-Niklaas, Gent en Brugge. Kom de nieuwigheden ontdekken samen met de innovaties van de onderstaande partners.

Gelieve hier op voorhand al voor te registreren omwille van Corona maatregelen.
De Hettich-teams werden speciaal geschoold en uitgerust voor de bijzondere eisen die door de pandemie worden gesteld. De afstandsregels kunnen met behulp van markeringen op de grond eenvoudig worden nageleefd, regelmatige desinfectiemaatregelen evenals mond-neus-kapjes zijn natuurlijk een must.


Praktisch aanbod voor vakmensen

"Met 'Hettich on tour' bieden wij onze klanten ondanks corona de mogelijkheid om onze drie nieuwe topproducten AvanTech YOU, Actro 5D en TopLine XL, maar ook onze nieuwe eServices te ontdekken in een aangename, ontspannen omgeving“, aldus hoofd verkoop Hettich Jan Hübschmann. "De collega's van Hettich staan op locatie klaar om alle vragen te beantwoorden en verheugen zich al op de rechtstreekse feedback.“

AvanTech YOU, Actro 5D, TopLine XL en eServices beleven

Bij de tour-presentatie van Hettich staan de actuele nieuwe ontwikkelingen bij schuifladen, ladegeleiders en schuifdeursystemen centraal: het innovatieve schuiflade-platform AvanTech YOU maakt een individuele ladevormgeving mogelijk en valt op met een slank, puristisch design dat geen zichtbare schroeven of afdekkappen heeft. Dankzij het platformprincipe kan het product wat betreft kleur, vorm en materiaal zeer eenvoudig worden aangepast aan de individuele wensen van de kopers.

Brede, hoge schuifladen en een heldere lijnvoering met smalle voegen zijn kenmerkend voor het design van hoogwaardige meubelprogramma's. Met de nieuwe generatie ladegeleiders Actro 5D voor houten schuifladen kunnen zelfs grote fronten nauwkeurig worden afgesteld. Actro 5D overtuigt door stabiliteit en loopcomfort bij een belading tot 70 kg.

'Genieten van comfort' is het motto van schuifdeursysteem TopLine XL speciaal voor grote, zware fronten. Dat begint al met de eenvoudige montage: zelfs grote deuren kunnen veilig neergezet, snel ingehangen en comfortabel ingesteld worden. Voor de gebruiker staat naast het royale kastdesign het schuifplezier op de voorgrond: met TopLine XL kunnen deuren tot wel 100 kg vederlicht en zacht geschoven worden.


Laden
Laden