Knabbelschaar JN1601 - 2,5 (550W)

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 33712
Compacte en wendbare knabbelschaar met universeelkop, voor het uitsnijden van rechte en gebogen vormen in platte of geprofileerde staalplaat tot 1.6mm dikte. Het vonk- en terugslagvrije snijprocédé is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring
Volledige beschrijving
Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Compacte en wendbare knabbelschaar met universeelkop, voor het uitsnijden van rechte en gebogen vormen in platte of geprofileerde staalplaat tot 1.6mm dikte.

 • Het vonk- en terugslagvrije snijprocédé is ideaal voor werkzaamheden in situaties waar slijpen niet toegelaten is omwille van verkleuring van de plaat, wegens brandgevaar of risico voor persoonlijk letsel.
 • In vergelijking met plaatscharen bieden knabbelscharen het voordeel dat ze veel minder aanduwkracht vergen en dat er geen afstelling nodig is volgens de te snijden plaatdikte; doordat de plaat bovendien niet vervormd wordt, is de afmeting van de te snijden werkstukken in principe onbegrensd.
 • Door de verlengde matrijshouder met conische vorm kan de machine schuin gekanteld worden bij het snijden van gebogen staalplaat of profielen.
 • De 360° draaibare kop (met vaste stops op elke 90°) laat toe om dak- en gevelplaten met trapeziumprofiel probleemloos te snijden in om het even welke richting ten opzichte van de profilering.
 • De richtgroef voor snijbreedte-indicatie en de zijdelings uitgespaarde matrijshouder zorgen voor een goed zicht en een precieze snede langsheen vooraf afgetekende lijnen.
 • Geïntegreerde meetsleuf voor een snelle en eenvoudige controle van de plaatdikte, waardoor schade door overbelasting van de snijkop wordt vermeden.
 • De stempel met titaniumnitride-coating staat garant voor een uitstekende standtijd.
 • Robuuste constructie met buisvormige motorbehuizing voor extra rigiditeit.
 • Van buitenaf verwisselbare koolborstels maken demontage voor onderhoud overbodig.
Specificaties
Artikelnummer 33712
Merk MAKITA
Categorie Knabbelscharen
Hoev/verp 1
Gewicht 1,6 kg zonder netsnoer
Snoerlengte 2 meter
  Laden
  Laden