Catalogus & website

Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Dhondt Beslag & Techniek bieden u een ruim assortiment aan gereedschap, raam-, deur- en meubelbeslag aan. Onze catalogus is beschikbaar in papieren versie alsook online als bladerbare pdf.

Website

Onze vernieuwde website is een bron van informatie voor de klanten. Aangevuld met nieuwigheden en tips zorgen wij ervoor dat onze website steeds up-to-date is. Met onze nieuwe website willen we inspelen op de eisen die u als klant verwacht van ons. Montagevideo's, gebruikshandleidingen, technische fiches, folders en promoties. We stellen het allemaal ter uwer beschikking u om zo een nog betere service te voorzien.

Catalogus

Onze nieuwe catalogus (anno 2017) is beschikbaar in gedrukte versie. Ruim 1100 pagina's geven in een notendop weer wat we u aanbieden. Uiteraard houdt het daarmee niet op en helpen wij u steeds verder met de productwensen die u heeft. Wenst u graag een gedrukt exemplaar van onze online catalogus, vraag ernaar in onze winkel of contacteer ons of één van onze vertegenwoordigers.

Bladercatalogus

Onze catalogus is nu ook digitaal beschikbaar. U kunt de catalogus volledig doorbladeren, eigen bladwijzers toevoegen en gemakkelijk zoeken naar de gewenste producten.

"Bladercatalogus" title="Bladercatalogus"

 

  <<< Terug naar services