Easy-Slide schuifdeur systeem en beslag | Santens

Easy-Slide schuifdeursysteem

"Easy-Slide schuifdeursysteem" title="Easy-Slide schuifdeursysteem"Easy-Slide schuifdeursysteem

Easy-Slide is een zachtlopend schuifdeursysteem met een soft-close demping, geanodiseerde aluminium rail en kunststof wielenset. In de standaard set worden steeds twee soft-close dempingen meegeleverd, zodat zowel bij het openen als sluiten de deur wordt afgeremd en zichzelf geruisloos dichttrekt.

 title=

 

Het Easy-Slide systeem is leverbaar in twee versies; de standaard versie met de opbouw loopwagen of de versie met inbouw bevestiging voor de toepassingmet minimale afstand tussen de rail en het deurblad (minimaal 3mm). De draagkracht van het Easy-Slide schuifdeursysteem bedraagt voor beide versies 80kg,met een minimale deurdikte van 28mm en deurbreedte van 720mm.

Het bovenprofiel is voorzien van voorgeboorde boorgaten en kan zo rechtstreeks aan het plafond bevestigd worden. Met de meegeleverde beugels kan deze ook aan de muur bevestigd worden.Er is een bodemgeleider voorzien die in een groef onderaan het deurpaneel glijdt,of in een aluminium U-profiel in de onderzijde van de deur.

Het Easy-Slide schuifdeurbeslag wordt standaard geleverd als complete set op lengtes van 2000mm, 2500mm en 3000mm. Enkel voor de inbouw versie dient een ombouwset afzonderlijk bij besteld te worden. Alle onderdelen kunnen ook afzonderlijk geleverd worden. Er is eveneens een Heavy-duty soft-close beschikbaar voor zwaardere toepassingen.

Technische fiche
Easy-Slide schuifdeursysteem opbouw
Easy-Slide schuifdeurbeslag inbouw