Kennis en kwaliteit

Kennis en kwaliteit gegarandeerd

Het team van Santens, Vertommen en Dhondt deskundigen, zowel in de winkel als op de baan, geeft advies over ons compleet product assortiment.

Continu worden onze productverantwoordelijken, vertegenwoordigers en toonbankmedewerkers opgeleid om hun kennis over bouwbeslag, machines en elektrische gereedschappen verder uit te breiden en die met u te delen.

In samenwerking met onze leveranciers organiseren wij doorheen het jaar verschillende info avonden waarbij er telkens een opleiding plaats vindt van een bepaalde productlijn. Wij zijn ons er van bewust dat u, als schrijnwerker, dakwerker, interieurbouwer of lasser, niet alle nieuwigheden in de sector van houtbewerking of metaalbewerking dagelijks kan opvolgen. Daarom doen Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Santens Dhondt dit voor u en houden u via deze info avonden op de hoogte.

Wij blijven steeds alert en verkennen dagelijks de markt. Zo ontdekken we nieuwe producten om u de hoogste kwaliteit en innovatie te geven die u verwacht. 

""

  <<< Terug naar services