Leveringen op locatie

Leveringen op locatie met eigen wagenpark

Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels in Gent, Brugge of Sint-Niklaas. Het deskundig baliepersoneel van Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Santens Dhondt helpt u met de glimlach bij het kiezen van de meest geschikte producten voor de schrijnwerk- en interieurbouw sector. Ons assortiment meubelbeslag, deur- en raambeslag, bouwbeslag, elektrisch gereedschap en machines is zeer uitgebreid.

Ook als u niet meteen in de buurt van onze winkels woont, zijn wij graag tot uw dienst. Na een eenvoudige bestelling per telefoon, fax of e-mail zorgen wij ervoor dat uw goederen via onze eigen transportdienst snel bij u geleverd worden. Op die manier kunt u meteen weer verder in uw atelier of op de werf.

Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Santens Dhondt hebben meer dan 50.000 producten in voorraad. Vandaag besteld is de dag erna geleverd, waar en wanneer u het wil, bij u in uw atelier of op de werf bij uw klant.

Santens Metaalwaren, IJzerwaren Vertommen en Santens Dhondt werken met een eigen team chauffeurs. Hierdoor verzekeren wij u ook op logistiek vlak de best mogelijke service.

Dagelijks leveren wij in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Andere regio's beleveren wij met extern transport.

"Leveringen op locatie - Santens Vertommen Dhondt" title="Leveringen op locatie - Santens Vertommen Dhondt"

 

  <<< Terug naar services