Update: heraanleg complex E17/N41 in Sint-Niklaas

Gepost op 05.11.2014 onder Santens

Op 5 augustus begon de heraanleg van het op- en afrittencomplex van de E17 met de N41 in Sint-Niklaas. De brug over de E17 wordt gesaneerd en de kruispunten van de N41 met de op- en afritten werden heringericht. Daarnaast pakt het Agentschap Wegen en Verkeer ook de nabijgelegen kruispunten met de Heimolenstraat, de Kiemerstraat en Waasmunsterse Steenweg / Kettermuitstraat aan. Alle werken moeten in het voorjaar van 2015 afgerond zijn.

IJzerwaren Vertommen blijft tijdens deze periode bereikbaar via de aangegeven routes.


UPDATE: 3e fase start op 6 november

 

De werken op de N41 in Sint-Niklaas wisselen op 6 november van fase. Vanaf dan loopt de werfzone op de N41 van net voor de Kettermuitstraat tot voorbij de oprit naar Antwerpen. Aangezien de werken per weghelft uitgevoerd worden, is doorgaand verkeer op de N41 terug mogelijk. De zuidelijke oprit naar de E17 richting Antwerpen is afgesloten. Deze fase zal tot januari 2015 duren. Bij slecht weer kan deze fase langer duren.

Verkeerssituatie van 6 november tot januari 2015

Doorgaand verkeer op de N41 heeft één aangepaste rijstrook in elke richting. De oprit van de N41 naar de E17 richting Antwerpen is afgesloten. Ook de Steenweg Hulst-Lessen/Kettermuitstraat is afgesloten van de N41. Verkeer dat de afrit van de E17 uit Gent neemt of vanuit de Waasmunterse Steenweg naar de N41 rijdt, moet verplicht rechtsaf slaan en de N41 richting Hamme nemen.

Omleidingen fase 3

  • Verkeer vanuit Hamme/Stekene naar de E17 richting Antwerpen rijdt om via N41, N70, N16 en complex Sint-Niklaas-Centrum
  • Verkeer van de E17 naar industriepark-West rijdt om via complex Sint-Niklaas-Centrum, N16 en Industriepark–Noord
  • Verkeer van de E17 vanuit Gent naar Sint-Niklaas rijdt om via complex Sint-Niklaas-Centrum en N16
  • Verkeer van de E17 vanuit Gent naar Stekene rijdt door tot complex Sint-Niklaas-Centrum, maakt daar een keerbeweging en rijdt terug via E17 naar complex Sint-Niklaas-West

 

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Wij houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen tijdens de werken.

 

Bron: Agentschap Wegen en Verkeer