Dhondt Beslag & Techniek geeft opleiding aan diefstalpreventieadviseurs.

Gepost op 20.10.2014 onder Santens

De Westvlaamse politiezone Het Houtsche (Oostkamp, Beernem, Zedelgem) is het eerste Belgische politiekorps dat een samenwerking opstart met vrijwilligers voor preventieadvies aan de bevolking. Deze mensen gaan als vrijwilliger aan de slag bij de politie en werken zo mee aan het creëren van een veilige woonomgeving in de regio.

Dhondt Beslag & Techniek verzorgde onlangs een deel van deze opleiding. De vrijwilligers kregen een doorgedreven opleiding over veiligheidsbeslag voor ramen en deuren evenals een vakkundige uitleg over veiligheidssloten.

Na deze opleiding en na het slagen in een examen gaan de gecertifieerde vrijwilligers in hun regio op pad om burgers aan huis diefstalpreventie advies te verstrekken en het risico op inbraak tot een minimum te herleiden. Ook slachtoffers van inbraken kunnen rekenen op het advies van deze goed opgeleide vrijwilligers.

"Dhondt geeft opleiding aan diefstal preventie adviseurs" title="Dhondt geeft opleiding aan diefstal preventie adviseurs"Dhondt geeft opleiding aan diefstal preventie adviseurs