Sterrenrestaurant Boury kiest voor Santens Automatics

Gepost op 11.04.2016 onder Santens

Het sterrenrestaurant Boury in Roeselare gaat voor "the Next Level" en bouwt een nieuw restaurant en ook drie gastenkamers in een mooie villa.

Boury ging met SantensAutomatics in zee en koos voor de Online Salto toegangsgcontrole. Een restaurant met één Michelinster en 17/20 bij Gault Millau kan niet anders dan met de beste materialen te werken, zowel in de keuken als voor zijn toegangscontrole.

Het nieuwe restaurant Boury the Next Level opent zijn deuren op 8 mei en zal ook drie gastenkamers aanbieden zodat hun gasten ook kunnen genieten van een glaasje wijn en de weg niet meer op moeten.

Er werd voor Salto gekozen omdat dit een bijzonder veelzijdig systeem voor toegangscontrole is. Zowel de gastenkamers, als de lift, als alle buitendeuren en inrijhekken, zijn voorzien van het badgesysteem van Salto. Hierbij kunnen de eigenaars de toegang beheren van personeel, gasten en leveranciers. Eveneens worden bepaalde kasten en kassa’s geopend met diezelfde Salto badge.

De gastenkamers bevatten een speciale garnituur met een privacy knop. Wanneer de gast deze indrukt kan bv de poetsvrouw niet binnen met de badge, alleen overkoepelende badges die in de software zijn geprogrammeerd kunnen in dit geval toegang verschaffen.

"Restaurant Boury kiest voor Santens Automatics" title="Restaurant Boury kiest voor Santens Automatics"Restaurant Boury kiest voor Santens Automatics