Hettich overtuigt tijdens iF Design Awards 2016

Gepost op 06.06.2016 onder Santens

Hettich overtuigt tijdens iF Design Awards 2016

"Hettich AvanTech schuifladesyteem bij Santens Metaalwaren" title="Hettich AvanTech schuifladesyteem bij Santens Metaalwaren"Hettich AvanTech schuifladesyteem bij Santens Metaalwaren

Het AvanTech schuifladesysteem en het Sensys 8646i scharnier voor dunne deuren van Hettich overtuigden de 58 internationale juryleden onlangs tijdens de iF Product Design Award 2016.

Het schuifladesysteem overtuigt door zijn rechte lijnen, kleine radiussen en het weglaten van afdekkappen in de hoogwaardige, 13 mm aluminium zijwanden. Het nieuwe scharnier voor dunne deuren met platte pot biedt de meubelbouwers maximale designvrijheid voor meer differentiatiemogelijkheden.

Het maakt het gebruik van dunne kernplaten vanaf 8 mm met een opgezette, designlaag zoals glas of beton mogelijk. Ook behoren dun uitgevoerde massieve fronten van bijvoorbeeld minerale materialen tot de mogelijkheden.

De uitstraling van exclusieve materiaalsoorten kan nu met de puristische, slanke vormen en smalle voegen worden gecombineerd. Beide producten zijn zo onderdeel van de drie wisselexposities van de iF Design Exhibition Hamburg. [Bron: interieurbouw-online.be]

De Hettich producten zijn in onze winkels te verkrijgen. Hettich AvanTech is beschikbaar in onze winkels tegen het eind van het jaar.