Bereikbaarheid IJzerwaren Vertommen Sint-Niklaas

Gepost op 16.01.2017 onder Santens

Herinrichting N41 in Temse
Nieuwe verkeerssituatie vanaf 17 januari

Op 16 januari hervat de aannemer de rioleringswerken. Vanaf dan voert hij ook op het stuk N41 tussen het kruispunt Kettermuit en het begin van de nieuwe ventwegen rioleringswerken uit. Dit zorgt vanaf dinsdag 17 januari voor een gewijzigde verkeerssituatie. Verkeer blijft in beide richtingen mogelijk, maar wel over versmalde rijstroken. De timing van de werken is afhankelijk van het weer.

Verkeerssituatie van 17 januari tot het voorjaar van 2017

Om het verkeer op de N41 in beide richtingen langs de rioleringswerken te laten rijden is een asverschuiving nodig net voorbij het kruispunt Kettermuit. Het verkeer zal er over versmalde rijstroken rijden. Voor de veiligheid zal er een snelheidsbeperking gelden van 30 km/u. Deze nieuwe verkeerssituatie loopt van 17 januari tot het voorjaar van 2017. Bestuurders moeten rekening houden met vertragingen, zeker tijdens de spitsuren.

Alle info op www.wegenenverkeer.be/Temse

"Bereikbaarheid IJzerwaren Vertommen tijdens werken aan de N41" title="Bereikbaarheid IJzerwaren Vertommen tijdens werken aan de N41"Bereikbaarheid IJzerwaren Vertommen tijdens werken aan de N41