IJzerwaren Vertommen gesloten wegens implementatie nieuw ERP-systeem

Gepost op 17.03.2017 onder Santens

Geachte klant,

 

Sinds geruime tijd zijn wij achter de schermen bezig met de voorbereidingen voor de implementatie van een nieuw computersysteem. Op dit moment kunnen wij meedelen dat de volledige overgang gepland staat begin april 2017.

Een nieuw ERP-systeem versnelt de interactie tussen onze verschillende vestigingen zodat we snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Dit brengt ook wat wijzigingen qua lay-out met zich mee bij bepaalde documenten zoals facturen, bestellingen en verkoopovereenkomsten. Wij voorzien natuurlijk dat ook hierop minstens evenveel informatie ter beschikking is als voordien.


Hierdoor zal de winkel van IJzerwaren Vertommen gesloten zijn van zaterdag 1 april 2017 tot en met zaterdag 8 april 2017.

Voor eventuele vragen en bestellingen kan u die week terecht via e-mail, het centrale nummer 03/776 20 03 of via uw vertegenwoordiger.

 

Wij stellen alles in het werk om dit zo snel mogelijk te laten verlopen. Op die manier kunnen wij u opnieuw van dienst zijn vanaf maandag 10 april 2017.

 

Wij danken u alvast bij voorbaat voor uw begrip omtrent deze beslissing.