Hettich lanceert nieuwe website

Gepost op 14.11.2018 onder Santens

De nieuwe Hettich website

Doelgericht afgestemd op de behoeften van klanten biedt de nieuwe Hettich website de gebruiker ondersteuning bij thema's en kwesties uit het leven van alledag: van het vinden van ideeën voor eigen projecten en de concrete kastplanning tot aan de keuze van het passende beslag en de efficiënte realisatie. Het maakt niet uit op welk punt in het proces de gebruiker is aangeland, op de Hettich website www.hettich.com vindt hij de goede informatie.

 title=

Inspiratie
Van ideeën over verschillende designtrends en trendberichten van belangrijke beurzen tot nieuwe impulsen door Fascin[action] – de Hettich website toont nieuwe ideeën en mogelijkheden voor meubeldesign.

Planning
Voor de exacte en snelle planning van meubels met Hettich beslag kan gekozen worden uit uitgebreide eTools: HettichPlan voor de kastplanning, Design Gallery met concrete omzettingsoplossingen en de Hettich CAD beslagbibliotheek.

Producten en catalogus
Goede meubels hebben goede oplossingen nodig – op de Hettich website is het goede beslag voor meubelideeën snel gevonden. Van een eerste productoverzicht tot aan gedetailleerde informatie in de online catalogus: de gebruiker vindt alles, wat hij nodig heeft.

Realisering en montage
De nieuwe Hettich Technical Assistant helpt bij het monteren en instellen van de Hettich producten. Video's, montagehandleidingen en een FAQ-gedeelte met vragen bieden ondersteuning bij de meubelmontage.