Algemene richtlijnen Santens

Gepost op 19.03.2020 onder Santens
Beste klanten,
 
 
Volgens de laatste richtlijnen van de overheid en ter bescherming van zowel u als onze medewerkers tegen de verdere verspreiding van het corona-virus, hebben we besloten om onze activiteiten verder te zetten achter gesloten deuren. Hierbij proberen we een zo duidelijk mogelijk kader te scheppen naar onze dienstverlening toe.
 
 

Wat betekent dit voor onze winkels?

 
Conform de richtlijnen van de overheid zijn al onze winkels in Gent, Brugge, Sint-Niklaas en Herentals gesloten zolang de voorzorgsmaatregelen van kracht zijn.
 
Wij bieden echter de mogelijkheid aan onze klanten om goederen af te halen in de winkel van Gent, Brugge en het distributiecentrum Merelbeke. Dit zal gebeuren zonder contact met één van onze medewerkers en onder voorwaarden.
 
De afhaalpunten in Brugge en Gent zullen toegankelijk zijn op iedere werkdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. Het loket in Merelbeke is doorlopend open van 07:00 tot en met 18:00.
 
 

Wat betekent dit voor bestellen via mail, telefoon of webshop?

 
Het distributiecentrum in Merelbeke en onze webshop blijven open. U kan dus gerust telefonisch, via mail of via de webshop bestellingen plaatsen. Hieronder vindt u de gecentraliseerde emailadressen en telefoonnummers waarbij u altijd terecht kan:
 
Bestellingen: bestellingen@santens.be of het telefoonnummer 09/218 00 30
Boekhouding: boekhouding@santens.be
Vragen webshop: webshop@santens.be
 
 

Aangepaste leveringsvoorwaarden

 
We voeren een aangepaste transportplanning in. Goederen zullen voortaan 1 keer per week zonder transportkosten worden geleverd op een vaste dag. Op die manier maximaliseren we de voorzorgsmaatregelen en zorgen we voor een continuïteit van onze service.
 
Mocht u vragen hebben omtrent welke regio op welke dag ingepland staat, dan kunt u via onderstaande link uw postcode opzoeken met bijhorende leverdag.
 
 
 

Wat met de evenementen in de winkels?

 
Vanzelfsprekend schorten wij ieder event op voor de periode waarin de maatregelen actief zijn. Zo bekijken we dag per dag of bijvoorbeeld de verbindingsochtend in Sint-Niklaas kan doorgaan op 24 april. Wij houden u hiervan op de hoogte.
 
 

De gezondheid van u en onze medewerkers

 
Wij leven de maatregelen van de Belgische overheid strikt na voor de gezondheid van u en van onze medewerkers. Onze chauffeurs worden uitgerust met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals handschoenen, om de levering zo veilig mogelijk te houden. We zetten maximaal in op telewerken en ook onze winkels worden nu omgevormd tot contactloze afhaalpunten. Veiligheid en gezondheid primeert op dit moment voor ons.
 
We vragen u dan ook om de aanbevolen afstand van 1,5m met onze medewerkers te respecteren.
 
Wij danken u alvast voor het begrip. Draag zorg voor elkaar en we zijn ervan overtuigd dat we samen deze vreemde periode zullen overbruggen.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Het volledige Santens Team