Renson Roosters op maat

Het zagen op maat van verluchtingsroosters en aluminium profielen nemen wij graag voor onze rekening.

  • Renson verluchtingen op maat
  • Screens

 

Continu en gecontroleerd ventileren is de enige efficiënte manier om een gezond binnenklimaat te garanderen.
Lees meer over de Renson fixscreen en Fixvent

 title=
 title=

Renson Invisivent Evo

De Renson Invisivent Evo maakt stijlvol ventileren mogelijk. De verborgen installatie achter slag en bovenop het raamprofiel zorgt er voor dat de Invisivent Evo bijna onzichtbaar is van buitenaf. De vlakke bedieningsklep past binnen elke architecturale stijl. De Invisivent Evo is de perfecte fusie van design en functionaliteit.

 title=

Renson THM90 EVO

THM90 EVO is een volledig vlak raamrooster, wat het product ideaal maakt voor integratie in schuiframen. De Renson THM90 EVO kan zowel op het glas, onderaan het raam (THM90PB EVO) of tussen de profielen (THM90TR EVO) geplaatst worden. De THM90 EVO werd ontworpen voor installatie op glas en is integreerbaar in aluminium, houten en PVC-raamprofielen.

 title=

Renson AR75

Met zijn unieke gepatenteerde interne mechanisme kan de AR75 4 verschillende debieten bereiken, terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft. De Renson AR75 werd ontworpen voor installatie op glas en is integreerbaar in aluminium, houten en PVC-raamprofielen. De AR75 kan ook traverse geplaatst worden door middel van een bijkomstig traverseprofiel.

 Wat zegt de Belgische Wetgeving over verluchting van ruimtes?

"Roosters op maat" title="Roosters op maat"

 

  <<< Terug naar services