Proximity architecturale lezer - Mat Zwart

De Proximity architecturale lezer is ontworpen als discrete en stijlvolle oplossing. De lezer is vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en heeft 3 Multi colour LED’s. De lezer bestaat uit 3 componenten, de lezer, de inleg en een montage bak. De inleg is in twee soorten leverbaar, glas en steen.
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
417027 Proximity architecturale lezer... Op bestelling
Omschrijving

De Proximity architecturale lezer is ontworpen als discrete en stijlvolle oplossing. De lezer is vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en heeft 3 Multi colour LED’s. De lezer bestaat uit 3 componenten, de lezer, de inleg en een montage bak. De inleg is in twee soorten leverbaar, glas en steen. De afmetingen van de inleg zijn ook beschikbaar zodat u zelf eenvoudig uw eigen inleg kunt maken van bijvoorbeeld een laminaat vloer, behang, stof of andere niet metalen materialen. Dit biedt onbegrensde mogelijkheden voor het installeren van een lezer die werkelijk bij zijn omgeving aansluit.

De architecturale lezer is leverbaar in 3 versies, met een mat zwart frame, satijn chromen frame en een antraciet frame.

  • 5 meter aangegoten lezer kabel
  • Stijlvolle oplossing
  • Verkrijgbaar in 3 soorten afwerkingen
  • 2 typen inserts los verkrijgbaar
  • Kan worden gebruikt met Switch2 of Net2 deurcontrollers
  • Geleverd met inbouwbak
    Laden
    Laden