Proximity inbouw lezer

De Proximity inbouw lezer wordt gebruikt met Switch2 en Net2 systemen. Dankzij de cilindrische constructie van de lezer, kan de lezer in een muur ingebouwd worden. Daardoor is deze lezer ideaal in gebieden die zijn blootgesteld aan vandalisme. Tevens is de lezer geschikt voor moderne gebouwen waar
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
417042 Proximity inbouw lezer Direct beschikbaar
Omschrijving

De Proximity inbouw lezer wordt gebruikt met Switch2 en Net2 systemen. Dankzij de cilindrische constructie van de lezer, kan de lezer in een muur ingebouwd worden. Daardoor is deze lezer ideaal in gebieden die zijn blootgesteld aan vandalisme. Tevens is de lezer geschikt voor moderne gebouwen waar de lezer niet of nauwelijks zichtbaar mag zijn.

De lezer kan worden uitgerust met een afdekkapje. De lezer wordt standaard geleverd met een zwart lezer kapje. Optioneel zijn ook andere kleuren gratis verkrijgbaar. De afdekkap wordt gebruikt als markering, zodat de gebruikers weten waar ze hun kaarten of tags moeten presenteren.

De inbouw lezer wordt standaard geleverd met 5 meter aangegoten kabel, de aders in deze kabel zijn kleur gecodeerd zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op een van onze deurcontrollers. Indien de standaard 5 meter lezer kabel niet voldoende is kunt u de kabel verlengen met de Paxton lezer kabel tot 100 meter. De lezer heeft een IPX7 certificering waardoor de lezer waterdicht is en geschikt is voor buitenmontage.

Het is mogelijk om HID Prox™ 125Khz te gebruiken op onze Proximity kaartlezers. Om de Genuine HID Technology™ te gebruiken met onze 2017 Proximity lezers is het nodig om deze lezers te activeren met een activatie kaart. Na het activeren zijn de lezers geschikt voor het gebruik met HID Prox™ 125Khz kaarten of tags.

  • Voor gebruik met Switch2 of Net2 deurcontrollers
  • 5 meter aangegoten lezer kabel
  • Ideaal voor vandalisme gevoelige gebieden
  • IPX7 certificering
  • De lezer kan weggewerkt worden in een muur of deurkozijn
    Laden
    Laden