Proximity lezer - P50

De P reeks Proximity lezers zijn geschikt voor gebruik met Switch2 en Net2 deurcontrollers. De lezer (of keypad) wordt standaard geleverd met een zwart lezer kapje. Optioneel zijn ook andere kleuren gratis verkrijgbaar. De lezer kapjes zijn vervangbaar en als service product te bestellen zodat uw
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
417039 Proximity lezer - P50 Direct beschikbaar
Omschrijving

De P reeks Proximity lezers zijn geschikt voor gebruik met Switch2 en Net2 deurcontrollers. De lezer (of keypad) wordt standaard geleverd met een zwart lezer kapje. Optioneel zijn ook andere kleuren gratis verkrijgbaar. De lezer kapjes zijn vervangbaar en als service product te bestellen zodat uw lezer er altijd als nieuw uitziet.

De P serie lezer wordt standaard geleverd met 5 meter aangegoten kabel, de aders in deze kabel zijn kleur gecodeerd zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op een van onze deurcontrollers. Indien de standaard 5 meter lezer kabel niet voldoende is kunt u de kabel verlengen met de Paxton lezer kabel tot 100 meter.

De lezer heeft een IPX7 certificering waardoor de lezer waterdicht is en geschikt is voor buitenmontage. Door middel van de heldere LED indicatie kunt u eenvoudig zien of u toegang krijgt of de toegang geweigerd is.

De P serie lezers zijn leverbaar in 4 maten, P38 is 38 mm breed, P50 is 50 mm breed, P75 is 75 mm en de P200 is 200 mm breed.

Het is mogelijk om HID Prox™ 125Khz te gebruiken op onze Proximity kaartlezers. Om de Genuine HID Technology™ te gebruiken met onze 2017 Proximity lezers is het nodig om deze lezers te activeren met een activatie kaart. Na het activeren zijn de lezers geschikt voor het gebruik met HID Prox™ 125Khz kaarten of tags.

  • Voor gebruik met Switch2 of Net2 deurcontrollers
  • Mogelijkheid activeren van HID Technology™
  • Verkrijgbaar in P38, P50, P75 en P200 formaten
  • 5 meter aangegoten lezer kabel
  • Gemakkelijk te monteren
    Laden
    Laden