Proximity P50 EM4100 Wiegand 26 bit lezer

De Wiegand Proximity lezer is geschikt voor gebruik met systemen van derde. De lezer heeft een wiegand 26 bit uitgang en kan worden aangesloten op ieder apparaat met een geschikte ingang. De lezer wordt vaak toegepast wanneer men bestaande Paxton Net2 tags of kaarten wilt gebruiken met bijvoorbeeld
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
417029 Proximity P50 EM4100 Wiegand 2... Op bestelling
Omschrijving

De Wiegand Proximity lezer is geschikt voor gebruik met systemen van derde. De lezer heeft een wiegand 26 bit uitgang en kan worden aangesloten op ieder apparaat met een geschikte ingang. De lezer wordt vaak toegepast wanneer men bestaande Paxton Net2 tags of kaarten wilt gebruiken met bijvoorbeeld een boekingsterminal voor tijdregistratie.

De lezer wordt standaard geleverd met een zwart lezer kapje. Optioneel zijn ook andere kleuren gratis verkrijgbaar. De lezer kapjes zijn vervangbaar en als service product te bestellen zodat uw lezer er altijd als nieuw uitziet.

De wiegand lezer wordt standaard geleverd met 5 meter aangegoten kabel. Indien de standaard 5 meter lezer kabel niet voldoende is kunt u de kabel verlengen met de Paxton lezer kabel tot 100 meter.

  • Te gebruiken met systemen van derde
  • De ideale integratie lezer
  • Wiegand 26 bit uitgang
  • Leest Net2 kaarten en tags
  • 5 meter aangegoten lezer kabel
    Laden
    Laden