Proximity vandaalbestendige lezer - Chroom

De Proximity vandaalbestendige lezer wordt gebruikt met Switch2 en Net2 toegangscontrole systemen. De lezer bevindt zich in een giet metalen behuizing met een chromen afwerking en een los polycarbonaat rond venster waardoor de lezer een hoge vandaalbestendigheid heeft. De lezer wordt geleverd met
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
417028 Proximity vandaalbestendige le... Op bestelling
Omschrijving

 De Proximity vandaalbestendige lezer wordt gebruikt met Switch2 en Net2 toegangscontrole systemen. De lezer bevindt zich in een giet metalen behuizing met een chromen afwerking en een los polycarbonaat rond venster waardoor de lezer een hoge vandaalbestendigheid heeft. De lezer wordt geleverd met veiligheidsschroeven waardoor de lezer extra beveiligd is tegen vandalisme.

De vandaalbestendige lezer wordt standaard geleverd met 5 meter aangegoten kabel, de aders in deze kabel zijn kleur gecodeerd zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op een van onze deurcontrollers. Indien de standaard 5 meter lezer kabel niet voldoende is kunt u de kabel verlengen met de Paxton lezer kabel tot 100 meter.

De lezer heeft een IPX7 certificering waardoor de lezer waterdicht is en geschikt is voor buitenmontage. Door middel van de heldere LED indicatie kunt u eenvoudig zien of u toegang krijgt of de toegang geweigerd is.

Het is mogelijk om HID Prox™ 125Khz te gebruiken op onze Proximity kaartlezers. Om de Genuine HID Technology™ te gebruiken met onze 2017 Proximity lezers is het nodig om deze lezers te activeren met een activatie kaart. Na het activeren zijn de lezers geschikt voor het gebruik met HID Prox™ 125Khz kaarten of tags.

  • Voor gebruik met Switch2 of Net2 deurcontrollers
  • Gietmetalen behuizing met chromen afwerking
  • Geleverd met veiligheidsschroeven en sleutel
  • 5 meter aangegoten lezer kabel
  • Vervangbaar polycarbonaat venster
  • IPX7 certificering
    Laden
    Laden