Rasto duo set incl. toebehoren

Universele boormal, zonder meten en aftekenen Rasto is een universele boormal en dient voor het maken van precieze boringen voor de Invis Mx2. De boormal kan door middel van drie positioneerpennen zonder meten of aftekenen op bijna elke werkstukvorm worden vastgeklemd. Nadat het eerste werkstuk is
Volledige beschrijving
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Varianten
Art. № Titel Stock
414588 Rasto duo set incl. toebehore... Op bestelling
Omschrijving

Universele boormal, zonder meten en aftekenen

Rasto is een universele boormal en dient voor het maken van precieze boringen voor de Invis Mx2. De boormal kan door middel van drie positioneerpennen zonder meten of aftekenen op bijna elke werkstukvorm worden vastgeklemd. Nadat het eerste werkstuk is geboord, wordt de positie ongewijzigd overgedragen aan het tweede werkstuk. Op deze manier passen de boringen altijd precies op elkaar. De Rasto is eveneens geschikt voor deuvelboringen van 8 mm of boringen voor handgrepen van 5 mm of voor gatenrijen.

  • Boren zonder aftekenen.
  • Voor alle werkstukvormen.
  • 32 mm raster.
  • Standaard meegeleverd:
    • Leveringsomvang: 2x Rasto transparante plaat 8x Rasto boorbussen Ø5, Ø8, Ø10, Ø12 mm 3x houtboren Ø5 , Ø8, Ø12 mm, met diepteregeling 6x Rasto positioneerbouten 2x Rasto bevestigingsschroeven Rasto verbindingsstang 500 mm, tweedelig Invis Mx2 montagehulp.
    Laden
    Laden