Steenvlakker TT 50

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 142372
Als uw slijpsteen onregelmatig is geworden, repareert u dit eenvoudig met de Diamant afdraai-inrichting en slijpsteen­ritser TT-50 van Tormek. Deze maakt uw steen weer perfect rond en glad. Eenvoudig over de steen heen te halen U haalt eenvoudig de diamantslijper over de steen heen door
Volledige beschrijving
Enkel op bestelling
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Als uw slijpsteen onregelmatig is geworden, repareert u dit eenvoudig met de Diamant afdraai-inrichting en slijpsteen­ritser TT-50 van Tormek. Deze maakt uw steen weer perfect rond en glad.

Eenvoudig over de steen heen te halen

U haalt eenvoudig de diamantslijper over de steen heen door afwisselend met beide handen aan de twee knoppen te draaien. De gecontroleerde plaatsing zorgt voor een gelijkmatig en glad steenoppervlak zonder ribbels.

Gecontroleerde snijdiepte

De snijdiepte wordt precies ingesteld met de microafsteller van de universele steun. De schaal loop op in stappen van 0,25 mm.

Creëer een ruw of een fijn oppervlak

Als de diamantslijper met hogere snelheid over de steen gaat (ongeveer in 30 seconden in plaats van 90 seconden) ontstaan er duidelijke groeven, die ervoor zorgen dat de steen sneller polijst. Dit is geschikt voor het slijpen of vormgeven van gereedschap van hard staal met grote schuine randen, zoals bijv. vlakke draaibeitels en messen van elektrische vlakbank- en schaafmachines.

Des te langzamer u de steen over het oppervlak heen haalt des te fijner dit uiteindelijk zal zijn. Als de diamantslijper in 90 seconden over de steen gaat dan is het resultaat een goede afwerking met nauwelijks zichtbare groeven.

Specificaties
Artikelnummer 142372
Merk TORMEK
Hoev/verp 1
AX - Bestelnummer TT-50
    Laden
    Laden