Over ons

Santens, de partner voor professionals in beslag en gereedschap

Al 80 jaar lang biedt Santens een ruim assortiment beslag en gereedschap aan. Als one-stop shop voor schrijnwerkers en aannemers helpen wij hen met de aankoop van de juiste materialen en zorgen wij voor een snelle levering.

De juiste onderdelen en materialen kiezen vormt de basis van een sterke organisatie, net als kiezen uit een breed assortiment en kopen uit voorraad, zonder tijdverlies.

Onze medewerkers zijn elk gespecialiseerd op een gebied waardoor wij een oplossing bieden voor ieder technisch probleem. De klant is keizer en wij begeleiden hem dan ook bij zijn aankoop zodat hij niet voor verrassingen komt te staan.

Via onze kanalen (winkels, binnendienst, vertegenwoordigers, projectdienst en webshop) willen wij de partner zijn waarop men kan rekenen.

Medewerkers

+200 

Winkels

4 

Klanten

+10.000 

Ervaring

+85 jaar 
Kennis en kwaliteit

Wij hebben een uitgebreid productassortiment gaande van bouwbeslag, deurbeslag, raambeslag, meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werfbenodigdheden, machines en elektronisch bouwbeslag.

Heb je een vraag over het materiaal of weet je niet goed wat te gebruiken? Onze medewerkers helpen je op weg! Up-to-date van de laatste nieuwigheden en trends delen zij graag hun kennis met jou.

Daarnaast kiezen wij ook voor kwalitatieve materialen en onderhouden we goede relaties met de leveranciers. Dit maakt dat je minder risico loopt op slijtage. Als er zich een probleem voordoet, staan wij garant voor een snelle oplossing.Laden
Laden