Rectavit houtlijm nu ook in grotere verpakking: duurzaam & gebruiksvriendelijk

Auteur: Santens
Datum: dinsdag 24 oktober 2023

Rectavit 230 Super houtlijm

De Rectavit ‘230 super’ houtlijm is nu ook verkrijgbaar in emmers van 25kg en IBC vaten, beide voorzien van een handige uitloopkraan. Vanaf nu hoef je dus niet langer steeds een nieuw flesje te kopen maar kan je dat makkelijk zelf opvullen! Deze grotere verpakkingsformaten bieden niet alleen een verbeterde gebruikservaring, maar ook een voordeligere prijs per kilogram én dragen bij aan een duurzamere aanpak. Benieuwd naar de alle voordelen van deze nieuwe verpakkingen? Ontdek er alles over in dit artikel.

Gebruiksvriendelijke verpakking

Rectavit heeft al een tijdje houtlijmverpakkingen van 5 en 10 kg beschikbaar met een handige gietdop bovenop het deksel. Om het gebruiksgemak van de grotere verpakkingen te verbeteren, hebben ze nu ook een dop toegevoegd aan de 25 kg verpakkingen. Aangezien deze emmers te zwaar zijn om te gieten en mee te dragen, is de gietdop handig gepositioneerd aan de onderkant van de emmer, zodat er gemakkelijk van onderuit kan worden getapt. Met behulp van de apart verkrijgbare tapkraan kan de lijm eenvoudig worden afgetapt in kleinere verpakkingen die comfortabel in de hand liggen. De kraan kan op een centrale locatie in je atelier worden bevestigd. Hiermee optimaliseert Rectavit het gebruiksgemak voor professionals die grote hoeveelheden houtlijm gebruiken.

Groot, groter, grootst

Om aan de vraag van gespecialiseerde bedrijven die enorm veel houtlijm gebruiken te voldoen, biedt Rectavit nu dezelfde hoogwaardige houtlijm aan in nog grotere verpakkingen, namelijk IBC vaten van 1200 kg. Na gebruik worden de lege containerverpakkingen opgehaald, professioneel gereinigd en hergebruikt, waardoor Rectavit ook op deze manier blijft streven naar duurzaamheid. Voor meer info kun je terecht bij onze binnendienst of op onze contactpagina. De voordelen van de grootverpakkingen reiken echter verder dan alleen duurzaamheid. Niet alleen is dit goed voor onze planeet, maar ook voor jou, vanwege lagere transport- en verpakkingskosten. Dit resulteert in een lagere prijs per kilogram.

Verlaagde ecologische voetafdruk

Naast het verbeterde gebruiksgemak voor de consument, legt Rectavit de nadruk op duurzaamheid van de verpakkingen. De nieuwste verpakkingen van 25 kg met onderuitloop zijn verkrijgbaar in grijze emmers die voor 75% zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Deze worden in het atelier overgeheveld naar onze iconische, herbruikbare beige verpakkingen van 500 of 750 g, met een afsluitbare dop. Op deze manier vermindert Rectavit geleidelijk aan haar ecologische voetafdruk. Ontdek het uitgebreid assortiment Rectavit producten op onze webshop.

 Rectavit Tapkraan
Rectavit Tapkraan
Reacties :(0)
Er zijn nog geen reacties
Laden
Laden