Nieuws

 • Prijsstijgingen merken 2021 7/10/2021
  Beste klant,

  Onderstaand vindt u een overzicht van de prijswijzigingen die door onze leveranciers werden aangekondigd en bij ons zullen worden doorgevoerd vanaf de vermelde data.

  Deze lijst is niet beperkend en kan op ieder moment aangevuld worden indien we hierover berichtgeving krijgen van onze leverancier. Onderstaande lijst is een selectie van de belangrijkste merken voor u.

  De opgegeven percentages zijn indicatief en niet bindend. Afwijkingen omwille van afrondingen of andere redenen zijn steeds mogelijk.

  Indien onze leveranciers andere prijzen toepassen zonder ons voorafgaand te verwittigen zijn wij helaas genoodzaakt deze onmiddellijk toe te passen. Wij kunnen u pas uw nieuwe netto prijzen bezorgen nadat de nieuwe condities in ons systeem verwerkt zijn.

  Indien u nog een stockbestelling wenst te plaatsen vooraleer de prijsverhoging wordt aangerekend, vragen we dit toch even in overleg te doen met ons zodat ook wij dit nog tijdig kunnen doorbestellen bij onze leveranciers.
   
  We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd zodat u hiermee rekening kunt houden in uw prijsberekeningen.

  Met vriendelijke groeten,

 • Prijsstijgingen en langere wachttijden wereldwijd 29/06/2021
  Beste klant,

  U heeft het ongetwijfeld al gemerkt dat de bouwsector geconfronteerd wordt met de ene prijsstijging na de andere en langere wachttijden. (bron: https://www.hln.be/economie/tekorten-en-stijgende-prijzen-teisteren-de-bouwsector~a2cb217d4/). Ook wij ondervinden hier hinder van en proberen u zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden.

 • Sluitingsperiode Santens zomer 2021 22/06/2021
  Hieronder vindt u onze vakantieregeling voor de komende zomerperiode:

 • Aanpassing dienstregeling en webkorting 3/05/2021
  Onze dienstregeling is vanaf 1 mei 2021 licht aangepast. Hieronder vindt u een overzicht. 
 • Enkele winnaars van onze eierenzoektocht! 2/04/2021
  Afgelopen dagen ging onze paasactie van start. Santens organiseerde een eierenzoektocht voor de klanten waarbij men mooie prijzen kon winnen met o.a. een Sodastream en waardebonnen.

  Gedurende deze dagen verstopten de medewerkers plastic eieren in de winkel gevuld met een papiertje met daarop de gewonnen prijs. Deze prijs konden de klanten dan afhalen aan de kassa in ruil voor het papiertje.
 • Brand Hettich productiehal 2/03/2021
  Informatie rond brand productiehal Sensys en Intermat-scharnieren Hettich.
 • Dienstverlening kerstperiode 2020 - 2021 4/12/2020
  Onze dienstverlening tijdens de kerstperiode 2020-2021.
 • Wij leveren terug iedere dag 4/12/2020
 • Santens Herentals 1 jaar! 20/11/2020
  Santens Herentals trakteert!

  Een jaar geleden werd onze laatste winkel in Herentals geopend en dat willen we ondanks de covid19-maatregelen niet ongemerkt laten voorbijgaan.  Speciaal voor deze gelegenheid krijgt iedere klant een gratis flesje "Baskwadder", een Kempens biertje, mee naar huis.
 • Covid-19 update: Uw professionele partner blijft open 1/11/2020
  Beste klant,

  Allereerst hopen wij dat u deze periode goed en gezond doorkomt en wensen wij u het allerbeste toe.
   
  Santens blijft in deze periode ook uw professionele partner waarbij wij rekening houden met de laatste richtlijnen van de overheid om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen.
  ...
 • Wij leveren niet op 2 en 11 november 23/10/2020
 • Hettich on tour @Santens 27/08/2020
  Afstand houden, maar tegelijk demonstreren dat men dicht bij de klanten wil staan – Hettich komt hiervoor deze zomer in actie: twee speciaal verbouwde trucks komen langs bij Santens met de actuele producthighlights van de beslagproducent. 

  Deze uiteenzetting van Hettich gaat door op 16/09 en 17/09 en vindt plaats in Sint-Niklaas, Gent en Brugge. Kom de nieuwigheden ontdekken samen met de innovaties van de onderstaande partners.

  Gelieve hier op voorhand al voor te registreren omwille van Corona maatregelen.De Hettich-teams werden speciaal geschoold en uitgerust voor de bijzondere eisen die door de pandemie worden gesteld. De afstandsregels kunnen met behulp van markeringen op de grond eenvoudig worden nageleefd, regelmatige desinfectiemaatregelen evenals mond-neus-kapjes zijn natuurlijk een must.

  Ga nu naar onze inschrijvingspagina:

  https://www.santens.be/hettich-on-tour-santens 
 • Toolday Santens 27/08/2020
  Zelf  machines komen uittesten? De nieuwigheden ontdekken van Makita, Metabo, Bosch, Bahco, Dewalt, Spit, Soudal, Tec 7, Snickers en Blakläder in een corona-veilige omgeving? Kom langs op één van onze tooldays en geniet ook van acties die exclusief gelden op deze dag. 

  Gezien Covid-19 onze gekende opendeurdagen dwarsboomt, biedt Santens een alternatief aan met zijn Toolday. Deze gaan door op 18/09 in Brugge en op 25/09 in Sint-Niklaas, telkens tussen 13.00u en 17.30u.

  Hierbij dragen we de Covid-maatregelen hoog in het vaandel en voorzien we onder andere handgel en een spatscherm type tafelmodel.

  Gelieve hier op voorhand al voor te registreren indien  u aanwezig wil zijn.  

  >> INSCHRIJVEN KAN HIER
 • Wij gaan er even tussenuit in de zomermaanden 26/06/2020
  Het zomerverlof staat voor de deur en naar jaarlijkse gewoonte knijpen we er even tussenuit.
  Daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren over onze dienstverlening tijdens de maanden juli en augustus.
  Ontdek hier onze openingsuren
 • Belangrijk nieuws rond onze dienstverlening 24/03/2020
 • Update dienstverlening Santens winkels 23/03/2020
 • Cilloc Q6 modulair 29/01/2020
 • Metabo Specials 9/01/2020
  Downloadbare catalogus van de specials van Metabo. Haakse slijpers, combihamers, schroefmachines en een overzicht van de bestsellers.
 • Santens opent nieuwe winkel in Herentals 8/11/2019
  Na vestigingen in Gent, Brugge en Sint-Niklaas volgt de plechtige opening van de nieuwe winkel van Santens. Al meer dan 80 jaar is Santens de partner voor professionals in kwalitatief bouwbeslag en gereedschap. De opening mag dus niet ongemerkt voorbij gaan.

  Net als de andere vestigingen kenmerkt deze vestiging zich door een uitgebreid assortiment, ruime openingsuren en medewerkers met een grote technische kennis. Maar het mooie gebouw met enkele progressieve elementen maken van deze winkel een echt uithangbord van Santens.

  Op donderdag 21 november 2019 volgt de grote opening. Het belooft een mooi evenement te worden met tal van leveranciers die aanwezig zijn om hun productnieuwigheden en demonstraties te laten zien. Daarnaast vindt in de winkel een geanimeerde modeshow plaats, is er live muziek en tal van andere zaken. Geniet met een hapje en een drankje van deze nieuwe winkel.
   
  Schrijf u in via https://www.eventbrite.be/e/registratie-opening-santens-herentals-72675868479

 • Welkom op de nieuwe webshop van Santens 2/09/2019

  Bestel gemakkelijk uw artikelen via onze vernieuwde webshop. Ontdek ons klantenportaal waarin u de status van al uw orders (ook diegene die niet via de webshop verlopen) kan controleren en uw facturen kan beheren. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwigheden en promoties.

  Een account aanmaken voor deze nieuwe webshop? Registreer u nu.
Laden
Laden