Blog

20 post(s) gevonden
Bekijk:

De voordelen van de MAX vlechtmachine

In de bouwsector is het gebruik van een bindmachine voor betonstaal van 'MAX' de MAX! Een belangrijke technologische ontwikkeling die talrijke voordelen met zich meebrengt op het gebied van veiligheid, efficiëntie, ergonomie, vermoeidheid, snelheid en arbeidskosten.

Rectavit houtlijm nu ook in grotere verpakking: duurzaam & gebruiksvriendelijk

Ben jij een frequent gebruiker van houtlijm? Koop je steeds Rectavit flesjes in grote hoeveelheden om voldoende voorraad te garanderen? Die tijd is nu voorbij!

Superieure precisie en kwaliteit met de Bahco gatzagen

Bahco onderscheidt zich met drie varianten: Superior voor hout, kunststof en steen; Bi-metaal voor metaal en meer; en de alles kunnende Carbide. Ons assortiment klokboren en accessoires kunnen worden gebruikt voor quasi alle materialen en machinemerken.

Een gids voor cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen vormen een essentieel gereedschap voor zowel houtbewerkers als doe-het-zelvers. Ze zijn verkrijgbaar in diverse types en maten, elk ontworpen voor specifieke toepassingen.

Bescherm je ogen tegen mogelijke gevaren met een bril die aan de wetgevingen voldoet

Veiligheidsbrillen dienen om je ogen te beschermen tegen verschillende soorten gevaren. Dit kan gaan om bijvoorbeeld UV, chemische stoffen en opvliegende deeltjes. Het dragen van een veiligheidsbril is niet enkel belangrijk als je werkt met machines, maar ook in de tuinbouw is dit aan te raden. Bovendien is het belangrijk rekening te houden met het feit dat veiligheidsbrillen een beperkte levensduur hebben.

Zorgeloze pakketleveringen met eSafe pakketbrievenbussen

In een wereld waar online winkelen steeds populairder wordt, groeit ook de behoefte aan efficiënte en veilige pakketbezorging. Traditionele brievenbussen zijn vaak niet geschikt voor het ontvangen van grote pakketten, waardoor consumenten gedwongen zijn om persoonlijk aanwezig te zijn om hun pakketten in ontvangst te nemen. Maar wat als er een innovatieve oplossing is die het gemak van online winkelen combineert met veilige en betrouwbare pakketbezorging? Maak kennis met eSafe, de toekomst van pakketbrievenbussen.

Laden
Laden