Blog

10 blog(s) gevonden
Bekijk:

De 5 beste accuradio’s voor uw werf

Wist u dat muziek de productiviteit op het werk positief beïnvloedt? 90% van alle werknemers beleeft positieve effecten van muziek op de werkvloer. Een goede werfradio is dus belangrijk om de sfeer en de energie hoog te houden. We lijsten vijf accuradio’s op elk met zijn specifieke voordelen en eigenschappen.

De Procross 8.0: zowel lijn- als rotatielaser in éénAlle sterktes van een lijnlaser en een rotatielaser in één. Maximale zichtbaarheid voor zowel binnen als voor buiten. 

FSB ontwikkelt deurkruk met vergrendelfunctie

Bij gewone deurvergrendelingen komt er altijd een bijkomend rozet voor slot of grendel bij kijken. Bij de nieuwste deurkrukken van FSB is dit niet nodig en kan dit gewoon met een simpele druk op een knop. 

Justin Mobile: mobiele app voor toegangscontrole

JustIn Mobile, de mobiele toegangsautomatisatie applicatie van Salto, zorgt ervoor dat men niet langer een speciale sleutel nodig heeft om een deur te openen. Via je smartphone kan je gemakkelijk iedere ruimte betreden en betekent het einde van verlies van sleutels en administratieve rompslomp.

Argent Alu invisidoor SDX hoekschuifdeuren maakt het mogelijk om efficiënt om te springen met ruimte in WZC Cadiz

Hoekschuifdeuren zonder kolom op de hoek voor nog meer ruimte en toegankelijkheid

Zo efficiënt mogelijk omspringen met de beschikbare ruimte, daar kwam het vooral op neer bij de indeling van een nieuwbouw woonzorgcentrum zoals Cadiz in Antwerpen. Kameroppervlaktes zijn wettelijk vastgelegd, maar uiteraard staat het iedereen vrij om die naar wens in te delen. Hier werd het sanitaire gedeelte van de 120 nieuwe kamers optimaal ingetekend en afgewerkt met schuifdeuren om zo veel mogelijk leef- en slaapruimte over te houden. In enkele van die kamers zorgen de nieuwe Argenta invisidoor SDX hoekschuifdeuren van Argent Alu voor nog meer toegankelijkheid.

Slim ventileren met Renson Waves


In een wereld waar een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt, wordt vaak over het hoofd gezien dat een gezond binnenklimaat net zoveel aandacht verdient. Daarom is er Waves. Dit apparaat werd ontworpen om best tegemoet te komen aan de behoeften van personen wiens woning niet uitgerust is met een volwaardig ventilatiesysteem. Dankzij zijn kleine omvang en veelzijdigheid kan je profiteren van alle voordelen van vraaggestuurde ventilatie.
Laden
Laden