Blog

5 blog(s) gevonden
Bekijk:

Slim ventileren met Renson Waves


In een wereld waar een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt, wordt vaak over het hoofd gezien dat een gezond binnenklimaat net zoveel aandacht verdient. Daarom is er Waves. Dit apparaat werd ontworpen om best tegemoet te komen aan de behoeften van personen wiens woning niet uitgerust is met een volwaardig ventilatiesysteem. Dankzij zijn kleine omvang en veelzijdigheid kan je profiteren van alle voordelen van vraaggestuurde ventilatie.

Hoe je deurklinken desinfecteren: tips

De overlevingsduur van Covid-19 op jouw deurbeslag varieert van 6 uur tot zelfs 3 dagen. Desinfecteren is dus vaak de boodschap, want een deur aanraken kan tot besmetting leiden. Hier zijn enkele tips hoe je dit het best doet.

Mondmasker op de werkvloer

Adembescherming is een essentieel onderdeel van de veiligheid op de werkvloer. Hierbij is niet enkel het aanbieden van het juiste mondmasker belangrijk, maar ook het juiste gebruik.

AvanTech You Lades op maat

Geef uw meubels een unieke uitstraling met AvanTech You. Dankzij design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek en uitstekende kwaliteit, evenals een efficiënt klantgericht productconcept verkrijgt u een lade op maat.

Bescherm uw vingers met de Festool TKS80

Een onoplettendheid, even verstrooid… ongelukken met zaagmachines zijn vaak erg ingrijpend. En aangezien we allemaal mensen zijn, kunnen we nooit uitsluiten dat we even afgeleid kunnen zijn. Een draaiend zaagblad blijft echter altijd onverbiddelijk. Daarom is er nu de TKS80 van Festool die uw vingers beschermd.
Laden
Laden