Blog

12 blog(s) gevonden
Bekijk:

Hoe veilig zijn mijn werk- en handschoenen?

Dag in dag uit gebruiken we onze handen en voeten. Daarom is het belangrijk om ze goed te beschermen tijdens de werken die u uitvoert. Handschoenen en werkschoenen moeten de Europese normen volgen zodat ze zorgen voor de veiligheid van de consument. Hieronder lijsten wij de universele normering op voor hand- en werkschoenen en waarvoor deze normen staan.

Soudal Fix ALL: Lijmkits voor elke klus

Weet u niet goed welke lijmkit u moet gebruiken voor welke klus? Het Soudal Fix ALL-gamma heeft voor elke klus de geschikte lijmkit. We bespreken hieronder de verschillende Soudal ALL Fix producten, de toepassingen en hun voor- en nadelen.

De 5 beste accuradio’s voor uw werf

Wist u dat muziek de productiviteit op het werk positief beïnvloedt? 90% van alle werknemers beleeft positieve effecten van muziek op de werkvloer. Een goede werfradio is dus belangrijk om de sfeer en de energie hoog te houden. We lijsten vijf accuradio’s op elk met zijn specifieke voordelen en eigenschappen.

De Procross 8.0: zowel lijn- als rotatielaser in éénAlle sterktes van een lijnlaser en een rotatielaser in één. Maximale zichtbaarheid voor zowel binnen als voor buiten. 

FSB ontwikkelt deurkruk met vergrendelfunctie

Bij gewone deurvergrendelingen komt er altijd een bijkomend rozet voor slot of grendel bij kijken. Bij de nieuwste deurkrukken van FSB is dit niet nodig en kan dit gewoon met een simpele druk op een knop. 
Laden
Laden