Blog

14 post(s) gevonden
Bekijk:

6 tips voor het onderhouden van aluminium profielen

Wist je dat aluminium tot één van de makkelijkste metaalsoorten behoort qua onderhoud? Door een gepaste oppervlaktebehandeling zijn aluminium profielen beschermd tegen corrosie waardoor ze enorm duurzaam worden. Het is echter aangeraden om minstens twee keer per jaar de profielen te reinigen. Op die manier zal het aluminium profiel langer meegaan omdat de beschermlaag intact blijft en er geen oxidatie kan ontstaan.

Hoe veilig zijn mijn werk- en handschoenen?

Dag in dag uit gebruiken we onze handen en voeten. Daarom is het belangrijk om ze goed te beschermen tijdens de werken die u uitvoert. Handschoenen en werkschoenen moeten de Europese normen volgen zodat ze zorgen voor de veiligheid van de consument. Hieronder lijsten wij de universele normering op voor hand- en werkschoenen en waarvoor deze normen staan.

Soudal Fix ALL: Lijmkits voor elke klus

Weet u niet goed welke lijmkit u moet gebruiken voor welke klus? Het Soudal  Fix All-gamma heeft voor elke klus de geschikte lijmkit. We bespreken hieronder de verschillende Soudal Fix All producten, de toepassingen en hun voor- en nadelen.

De 5 beste accuradio’s voor jouw werf


Wist u dat muziek de productiviteit op het werk positief beïnvloedt? 90% van alle werknemers beleeft positieve effecten van muziek op de werkvloer. Een goede werfradio is dus belangrijk om de sfeer en de energie hoog te houden. We lijsten 5 accuradio’s op elk met zijn specifieke voordelen en eigenschappen.

Laden
Laden