Blog

7 blog(s) gevonden
Bekijk:

Justin Mobile: mobiele app voor toegangscontrole

JustIn Mobile, de mobiele toegangsautomatisatie applicatie van Salto, zorgt ervoor dat men niet langer een speciale sleutel nodig heeft om een deur te openen. Via je smartphone kan je gemakkelijk iedere ruimte betreden en betekent het einde van verlies van sleutels en administratieve rompslomp.

Argent Alu invisidoor SDX hoekschuifdeuren maakt het mogelijk om efficiënt om te springen met ruimte in WZC Cadiz

Hoekschuifdeuren zonder kolom op de hoek voor nog meer ruimte en toegankelijkheid

Zo efficiënt mogelijk omspringen met de beschikbare ruimte, daar kwam het vooral op neer bij de indeling van een nieuwbouw woonzorgcentrum zoals Cadiz in Antwerpen. Kameroppervlaktes zijn wettelijk vastgelegd, maar uiteraard staat het iedereen vrij om die naar wens in te delen. Hier werd het sanitaire gedeelte van de 120 nieuwe kamers optimaal ingetekend en afgewerkt met schuifdeuren om zo veel mogelijk leef- en slaapruimte over te houden. In enkele van die kamers zorgen de nieuwe Argenta invisidoor SDX hoekschuifdeuren van Argent Alu voor nog meer toegankelijkheid.

Slim ventileren met Renson Waves


In een wereld waar een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt, wordt vaak over het hoofd gezien dat een gezond binnenklimaat net zoveel aandacht verdient. Daarom is er Waves. Dit apparaat werd ontworpen om best tegemoet te komen aan de behoeften van personen wiens woning niet uitgerust is met een volwaardig ventilatiesysteem. Dankzij zijn kleine omvang en veelzijdigheid kan je profiteren van alle voordelen van vraaggestuurde ventilatie.

Hoe je deurklinken desinfecteren: tips

De overlevingsduur van Covid-19 op jouw deurbeslag varieert van 6 uur tot zelfs 3 dagen. Desinfecteren is dus vaak de boodschap, want een deur aanraken kan tot besmetting leiden. Hier zijn enkele tips hoe je dit het best doet.

Mondmasker op de werkvloer

Adembescherming is een essentieel onderdeel van de veiligheid op de werkvloer. Hierbij is niet enkel het aanbieden van het juiste mondmasker belangrijk, maar ook het juiste gebruik.

AvanTech You Lades op maat

Geef uw meubels een unieke uitstraling met AvanTech You. Dankzij design- en vormgevingsmogelijkheden, onzichtbare techniek en uitstekende kwaliteit, evenals een efficiënt klantgericht productconcept verkrijgt u een lade op maat.
Laden
Laden