Blog

14 post(s) gevonden
Bekijk:

6 tips voor het onderhouden van aluminium profielen

Wist je dat aluminium tot één van de makkelijkste metaalsoorten behoort qua onderhoud? Door een gepaste oppervlaktebehandeling zijn aluminium profielen beschermd tegen corrosie waardoor ze enorm duurzaam worden. Het is echter aangeraden om minstens twee keer per jaar de profielen te reinigen. Op die manier zal het aluminium profiel langer meegaan omdat de beschermlaag intact blijft en er geen oxidatie kan ontstaan.

Festool wedstrijd

Win in de maanden oktober, november en december een prijs dankzij Festool!

Hoe deelnemen? Meld je aan op MyFestool en neem deel.

Mondmasker op de werkvloer

Adembescherming is een essentieel onderdeel van de veiligheid op de werkvloer. Hierbij is niet enkel het aanbieden van het juiste mondmasker belangrijk, maar ook het juiste gebruik.

Hoe veilig zijn mijn werk- en handschoenen?

Dag in dag uit gebruiken we onze handen en voeten. Daarom is het belangrijk om ze goed te beschermen tijdens de werken die u uitvoert. Handschoenen en werkschoenen moeten de Europese normen volgen zodat ze zorgen voor de veiligheid van de consument. Hieronder lijsten wij de universele normering op voor hand- en werkschoenen en waarvoor deze normen staan.

Soudal Fix ALL: Lijmkits voor elke klus


Weet u niet goed welke lijmkit u moet gebruiken voor welke klus? Het Soudal Fix ALL-gamma heeft voor elke klus de geschikte lijmkit. We bespreken hieronder de verschillende Soudal ALL Fix producten, de toepassingen en hun voor- en nadelen.


Laden
Laden