Superieure precisie en kwaliteit met de Bahco gatzagen

Auteur: Santens
Datum: donderdag 7 september 2023

Superior gatzagen

De Bahco Superior multiconstructie klokboren zijn ideaal voor het maken van gaten in verschillende houtsoorten, onder meer MDF, hout, spaanplaat, fineer, gipsplaat, gasbeton, harde kunststoffen evenals baksteen. Met een indrukwekkende zaagdiepte van 71 mm kunnen deze klokzagen gaten zagen in houten draagbalken tot 70 mm in één keer!

Dankzij de precisie geslepen hardmetalen tanden en de ultra gladde coating kunnen deze klokzagen moeiteloos worden gebruikt met een lagere aanzetdruk, wat zorgt voor soepel werken. De Bahco klokboren zijn compatibel met zowel stationaire als draagbare boormachines.

Sandflex® Bi-metaal gatzagen

De Sandflex® Bi-metaal gatzagen zijn specifiek ontworpen voor het zagen van metaal, maar ze worden ook gebruikt voor de meeste andere materialen, zoals hout en kunststoffen. Deze zijn geschikt voor zowel ferrometalen (staal, roestvrij staal, gietijzer) als non-ferrometalen (aluminium, messing, koper). Ze passen op alle boormachines, zowel stationaire als draagbare boormachines.

Bahco Sandflex®-klokzagen zijn uitgerust met een 4/6 vertanding (TPI). Door de variabele steek tussen de tanden aan te passen, creëren ze een gelijkmatige zaagsnede met verminderde trillingen, zelfs bij het zagen van moeilijke materialen. De agressieve tandvorm maakt het mogelijk om snel te zagen, terwijl de ruime spaankamers en grove tandzetting ervoor zorgen dat het materiaal gemakkelijk kan worden verwijderd.

Carbide gatzagen

De Bahco Carbide klokboren met hardmetalen tanden zijn geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder bakstenen, keramische tegels, glasvezel, laminaat, hardhout en zelfs moeilijk te zagen stalen toepassingen en hout met spijkers. Laatstgenoemde zagen hebben hardmetalen (Carbide) tanden die stevig zijn vast gelast op het basismateriaal.

De tanden zijn nauwkeurig geslepen met een positieve snijhoek van 5 graden. Ze bezitten 4 tanden per inch (TPI). Deze klokzagen zijn compatibel met alle stationaire als draagbare boormachines. Carbide is onze veelzijdige alleskunner die zijn tanden bijna overal in kan zetten.

Superior gatzagen
Sandflex® Bi-metaal gatzagen
Carbide gatzagen

Met Bahco gatzagen kunt u rekenen op hoogwaardige gereedschappen die voldoen aan de eisen van verschillende materialen en toepassingen. Ze bieden uitstekende zaagprestaties, verminderen trillingen en vergemakkelijken je werk. Of het nu gaat om hout, metaal of andere materialen, ze zijn de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers. Ontdek de Bahco gatzagen op onze webshop!

Reacties :(0)
Er zijn nog geen reacties
Laden
Laden