Stokschroef '069' met zeskant en Torx - M8 x 100 mm (Verzinkt)

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 47930
Stokeinden worden ook wel stokschroeven of tafelpootbouten genoemd. Een stokschroef heeft aan de ene kant houtschroefdraad en aan de andere kant metrische draad waar bv. een moer op gedraaid kan worden. Er tussenin zit een zeskantig sleutelvlak waarmee het stokeind middels een steeksleutel
Volledige beschrijving
Enkel op bestelling Direct leverbaar Direct leverbaar
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Stokeinden worden ook wel stokschroeven of tafelpootbouten genoemd. Een stokschroef heeft aan de ene kant houtschroefdraad en aan de andere kant metrische draad waar bv. een moer op gedraaid kan worden. Er tussenin zit een zeskantig sleutelvlak waarmee het stokeind middels een steeksleutel aangedraaid of afgesteld kan worden.

Een tweetal aangegeven afmetingen (M8 x 50 en M10 x 50) heeft geen zeskant sleutelvlak. Alle stokeinden zijn bovendien voorzien van Torx indruk, zodat deze ook met een schroefmachine aangedraaid kunnen worden. Ze zijn voorzien van een stevige zinklaag en daarmee van zeer hoge kwaliteit.

Toepassing:

  • bevestiging van bijvoorbeeld gevel- en dak beplating, zonnepanelen, kabelgoten, leidingen, trapleuningen en wasbakken,sanitair, verwarming,bouw, installatie en meubelindustrie.
Specificaties
Artikelnummer 47930
Categorie Stokschroeven
Hoev/verp 100
Merk GEBU
Zoeknaam GEB M8x100MM V GEB 069.08100.1020
Draadlengte 40 mm
Lengte 100 mm
Uitvoering Glansverzinkt
    Laden
    Laden