IJzerwaren-vertommen-in-Sint-Niklaas

IJzerwaren Vertommen is een familiebedrijf dat al sinds 1923 bestaat. Een groot- en kleinhandel, die door de jaren heen een stevige reputatie in de sector heeft opgebouwd. Een team van 15 ambitieuze medewerkers staat dagelijks paraat om onze klanten te adviseren in hun zoektocht naar het juiste product.

Vooral vakmensen uit de bouwnijverheid als technische ploegen uit de industrie vinden hun gading in ons breed assortiment van meer dan 18.000 artikels. Maar we gaan verder dan dat! Een belangrijk deel van onze omzet realiseren we met 'specials', want een 'nee' hoort u niet gauw bij ons. Tevens trachten we kort op de bal te spelen door zowel herstellingen als vervoer in eigen beheer te houden en zo de service hoog en de levertermijnen kort te houden.

De laatste jaren hebben we sterk geïnvesteerd in een modern softwaresysteem. Dit laat ons toe om snel met onze klanten te kunnen communiceren en de 40.000 orders die we jaarlijks verwerken logistiek en administratief tot een goed eind te brengen.

Sinds kort hebben wij onze intrek genomen in onze nieuwe bedrijfsgebouwen. Wij hopen u in dit ruim en overzichtelijk gebouw nog beter van dienst te zijn.

We hebben een ruim aanbod bouwbeslag op voorraad. alle beslag voor ramen, deuren, poorten en interieurafwerking

Je kan bij ons terecht voor professionele machines en gereedschappen voor elke job.

We denken aan uw veiligheid, zorg dat je steeds op een verantworode en veilige manier te werk gaat dankzij ons aanbod atelier en werfbenodigdheden evanals een ruim aanbod werkkledij.

Ook aan uw tuin wordt gedacht bij IJzerwaren Vertommen. Met het juiste gereedschap kan u sneller van uw tuin gaan genieten.

En als kers op de taart leveren we u een perfecte service en na-service op uw machines.

Onze productspecialisten staan klaar om u verder te helepen in onze winkel aan de Gentsebaan 64 in 9100 Sint-Niklaas.