Push to open Silent voor ArciTech schuifladen

Gepost op 24.04.2014 onder Santens

Push to open Silent – comfortabele openingsfunctie

Push to open Silent kan puur mechanisch wat tot nu toe alleen elektromechanische systemen konden: het brengt een greeploos design harmonieus samen met een groot openings- en sluitcomfort van de schuifladen. Het Push to open Silent mechanisme wordt geactiveerd door tegen de frontplaat te drukken. Doordat de schuiflade zich automatisch ver opent, is extra opentrekken meestal overbodig, wat tijd bespaart en zeer aangenaam is, wanneer men de handen niet vrij heeft. Bij het sluiten wordt het Push to open mechanisme automatisch opnieuw geladen, voordat de schuiflade zacht gedempt sluit.

Dankzij de goed doordachte instelmogelijkheden kan Push to open Silent optimaal worden aangepast aan verschillende afmetingen en gewichten van schuifladen. De instelbare activeringsgevoeligheid en uitstootkracht zorgen voor een uniform groot bedieningscomfort. De geïntegreerde diepteverstelling maakt een perfecte afstelling van de frontplaat mogelijk met een kleine frontplaatspleet.

Met Push to open Silent kunnen eenvoudig greeploze keukens en meubelen worden gerealiseerd, aangezien de schuifladen en geleiders, net als de kasten en frontplaten ongewijzigd worden gebruikt. Het mechanisme wordt eenvoudig onder de schuifladebodem gemonteerd en overtuigt daardoor vooral ook wanneer achter de schuiflade geen ruimte meer is voor een elektromechanisch systeem.

Contacteer ons voor meer info of voor een bestelling. U kan ook het vrijblijvend bezoek van één van onze vertegenwoordigers aanvragen.