Wie heeft de oudste Lamello groeffreesmachine?

Gepost op 28.08.2014 onder Santens

Wie heeft de oudste Lamello groeffreesmachine?

"Lamello logo" title="Lamello logo"Lamello logo

Als je een originele Lamello groeffreesmachine koopt, dan kies je voor Zwitserse degelijkheid. Een echte Lamello staat voor kwaliteit, nauwkeurigheid, levensduur en betrouwbaarheid. U zal er dan ook vele jaren genot aan hebben. Dankzij deze degelijkheid en betrouwbaarheid moet je een originele Lamello groeffreesmachine dan ook zien als een lange termijn investering en wordt de jaarlijkse afschrijving echt minimaal in verhouding tot de levensduur.

Wij zijn er trots op dat onze klanten zolang kunnen rekenen op deze machines en zijn dan ook benieuwd wie het langst met zijn originele Lamello aan de slag is. Lamello gaat op zoek naar de oudste, perfect werkende Lamello machine. Denk jij dat je de bezitter bent van deze machine, dan nodigen we u uit om deel te nemen aan de wedstrijd.
Hij/zij die Lamello de oudste machine kan presenteren, krijgt de allernieuwste Lamello Classic X. Uit contacten met klanten ervaren wij dat zij hun Lamello groeffreesmachine soms zeer lang gebruiken. Wij willen u niet ontmoedigen, maar is uw machine minder dan 15 jaar oud, dan denken wij dat u weinig kans maakt. Lamello machines gaan echt lang mee.

 

Hoe werkt het?

  • U maakt een foto van uw Lamello groeffreesmachine.
  • U vult het antwoordformulier in op de website van Lamello en verstuurt de foto als bijlage.
  • Belangrijk is dat het serienummer en het typeschildje van de motor goed zichtbaar is. Zonder deze gegevens kunnen wij het bouwjaar niet achterhalen.
  • Komt uw machine in aanmerking, dan laten wij deze machine ophalen om na te gaan of deze nog correct werkt. Na verificatie wordt deze u zo snel mogelijk terugbezorgd.
  • In België schenkt Lamello aan de persoon die de oudste Lamello machine aanbiedt, een nieuwe Lamello Classic X groeffreesmachine.
  • De wedstrijd loopt van 15 augustus 2014 tot 30 november 2014. De winnaar wordt persoonlijk geïnformeerd en bekend gemaakt op www.lamello.be en in diverse vakbladen.

 

Deelnameformulier 

Wenst u deel te nemen aan de wedstrijd, vul het formulier in op de website, en voeg een foto van uw machine bij.

Deelnameformulier