IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode

Gepost op 08.10.2014 onder Santens
"IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode" title="IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode"

Sinds begin oktober is IJzerwaren Vertommen te Sint-Niklaas verdeler geworden van Spit-Paslode. Op deze manier bieden wij Spit-Paslode aan al onze klanten aan.

Spit-Paslode is Spit-Paslode is leverancier van bevestigingssystemen en nagel-, afwerk- en nietapparatuur op gas en pneumatisch voor bevestigen van hout op hout.

Plugtechnieken

Een groot assortiment pluggen en ankers om voor elke toepassing een oplossing te bieden. Metalen en chemische ankers voor zware en gemiddelde lasten. Plastic en metalen pluggen voor lichte lasten of speciaal voor isolatie. De meeste ankers en pluggen hebben een keuringscertificaat.

Kruitschiethamers

Gemakkelijk in gebruik, autonoom en efficiënt. Onze moderne poeder schiethamer range biedt u een uitgebreid assortiment voor bevestigingen op staal, beton of kalkzandsteen, zonder voor te boren.

Snoerloze nagelapparatuur

"Spit-Paslode bij IJzerwaren Vertommen" title="Spit-Paslode bij IJzerwaren Vertommen"

De nieuwste serie gasapparatuur is geheel ontwikkelt naar de wensen van de eindgebruiker. De gasapparatuur biedt u hoog comfort en een grote vrijheid van werken en is geschikt voor bevestigingen op staal, beton, steenachtig materiaal of hout, zonder voor te boren.

Pneumatische apparatuur

Zeer betrouwbaar en uitgebreid assortiment luchthamers geschikt voor vele hout op hout bevestigingen. Voor elke toepassing vindt u hier de geschikte apparatuur met bijbehorende spijker, kram, niet of afwerknagel.

Elektrische apparatuur

Ons assortiment van elektrische machines bieden snelheid, efficiëntie, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Voor schroeven, boren, kappen en breken.

Diamant

Het grote assortiment aan diamantboren en -schijven verzekert u van een hoog rendement en een hoge precisie in uw slijp- en boorwerk.

 

  "Spit-Paslode bij IJzerwaren Vertommen" title="Spit-Paslode bij IJzerwaren Vertommen"

 

Bekijk het assortiment in onze toonzaal:

"IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode" title="IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode"IJzerwaren Vertommen verdeler Spit-Paslode