Slijpmal voor scharen SVX-150

Niet uw maat of afmeting? Bekijk hier de mogelijkheden
Art nr. 142375
Zorg dat je scharen op scherp staan met de SVX-150 slijpmal voor scharen van Tormek. Deze mal is geschikt voor allerlei scharen, van huishoudscharen tot zware tuinscharen. U kunt ook zigzagscharen en de messen van draagbare elektrische handschaven slijpen. De schaar wordt in een houder
Volledige beschrijving
Enkel op bestelling
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Word klant of meld u direct aan:

Snel en eenvoudig bestellen
Je eigen klantspecifieke prijzen
Voor 15u voorraadartikel besteld? Volgende werkdag geleverd
Heeft u een vraag? Bel 09/218 00 00 of info@santens.be
Omschrijving

Zorg dat je scharen op scherp staan met de SVX-150 slijpmal voor scharen van Tormek. Deze mal is geschikt voor allerlei scharen, van huishoudscharen tot zware tuinscharen. U kunt ook zigzagscharen en de messen van draagbare elektrische handschaven slijpen.

  • De schaar wordt in een houder bevestigd, die losjes door een supportplaat wordt ondersteund. De slijphoek kan worden ingesteld zodat u de bestaande hoek precies kunt repliceren.
  • Eén van de snijvlakken van de schaar, en soms zelfs beide, heeft of hebben vaak een licht convexe vorm. Met de slijpmal van Tormek, kunt u de individuele vorm van elk snijvlak volgen, zodat het slijpen soepel verloopt.
  • Doordat de slijpsteen draait, wordt het snijvlak van de schaar vanzelf naar de supportplaat toegedrukt, zodat u zich erop kunt richten de schaar over de slijpsteen heen te bewegen.
  • Tip:
    • Bespaar tijd door de correcte slijphoek in te stellen voordat u met slijpen begint. Het is het eenvoudigst om een bestaande slijphoek aan te scherpen. U kunt controleren of uw instelling juist is door de vouw met een waterbestendige stift te markeren en de slijpsteen handmatig te draaien. Pas de supportplaat aan totdat u de juiste hoek heeft gevonden.
Specificaties
Artikelnummer 142375
Merk TORMEK
Hoev/verp 1
AX - Bestelnummer SVX-150
    Laden
    Laden